3.6.2012

Basistisia kommentteja: Printteri (+ muuta sälää)


En sittenkään ollut kovin vakuuttunut vihkoversion toimivuudesta, sillä jälki oli todella suttuista. Päädyin sittenkin jatkamaan koneella piirrettyä versiota Basistisista kommenteista.

En oikein pidä Bloggerista. Se tuntuu jotenkin kököltä ja bugiselta. En kuitenkaan haluaisi palata kokonaan Vuodatuksen puolelle koska tuntuu että kaikki tutut ovat sieltä jo kaikonneet. Ajattelin kuitenkin että voisin postata Basistisia kommentteja -stripit myös sille puolelle. Pidän tämän blogin sen lisäksi myös muille piirroksilleni ja luonnoksilleni.

Kommenttipuolella on myös ollut varsin hiljaista täällä Bloggerissa. Onko teillä lukijoilla jotain ideoita mitä haluaisitte nähdä blogissani?

Postaan tähän loppuun nyt vielä uudistetun reffin Kuuda-hahmostani. Pahoittelen jos jotain alastomuus taas häiritsee, vaikka onkin mielestäni ihan siivo kuva:


Vanhaa versiota on hieman uudistettu, lähinnä lisäsin valkoisia merkkejä. Edellinen oli vähän tylsä ehkäpä.

7 kommenttia:

  1. OI tulipa sultakin päivitys! :3 ♥ oon seurannut sun eternity sarjakuvaa ja piirtämistä varmaan viisi vuotta xP OON SUN STALKKERI JA TUUN SUN UNIIN. Pelottaako? Asun myös samalla paikkakunnalla ku sie eli turussa ;DD
    Muttamutta, haluaisin vaikka lukea täältä jonkunlaisen postauksen siitä miksi aloit piirtää juurikin susia ja miten sun oma tyyli kehittyi ja tuollaista :3 hihi kiva kuulla susta jotain x3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei pelota ees! Kiva kuulla että jotain kiinnostaa :D Turku on aika rock. Kiitoksia ideasta, voisin joskus postailla hieman piirtohistoriikkiani.

      Poista
  2. Jotenkin alkaa miettiä että ehkä sitä pitäisi purra hammasta ja ottaa kynä käteen. Miten paljon yleensäkään saa piirtää että saa aikaiseksi siedettäviä tuloksia? Mikäli olet DA:n puolella ne kaksi järkevää kuvaani nähnyt, ne ovat hyvin pitkälti viisivuotisen urani tulos.

    PS. Sitä kutsutaan lepoasennoksi... riippuen tietysti mistä puhutaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ota ihmeessä kynä käteen. Siedettävään tulokseen voi mennä hetki aikaa, ja esim itse en vieläkään koe päässeeni sille tasolle. Mutta se on viihdyttävää jos ei ole liian kriittinen itselleen. Ja on aina kiva huomata kehittyneensä hieman vaikkei edelleenkään ole mikään maailman paras.

      Sitä kutsutaan kyllä vaikka miksi.

      Poista
  3. oon kans miettiny et koska kaikki muutkin niin oiskohan tumblr kiva pohja. vituttaa blogger kun se ei ihan ehkä toimi kivasti taiteilujen kanssa, paljon parempi just jossain koirablogissa.
    EI SILLÄ ET MÄ JOTAIN PIIRTÄSIN mut jos piirtäsin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko toi tumblr sellanen vammanen missä ei voinu kommentoida? Vois muuten harkita. Piirrokset ois aika oleellista saada blogiin kivasti. Sarjakuvablogit on ruma, sinnekään en halua.

      Poista
  4. Kai niitä nyt voi kommentoida muistaakseni, muutenhan siinä ei ois mitään kivaa kun ei voi vuorovaikuttaa! Nettisivut ne vaan sais miten vaan väännettyy mut oh mikä vaiva :'(

    VastaaPoista